Naslovna

Aktuelno

Završni računi

Završni računi NVO CAZAS 2011-2016.

Pravo na zdravlje u fokusu Svjetskog dana borbe protiv side

NVO CAZAS realizovaće kampanju “Pravo na zdravlje” u susret Svjetskom danu borbe protiv side.  Kampanja će se realizovati od 20. novembra do 5. decembra i obuhvataće više aktivnosti koje su usmjerene na edukaciju, prevenciju, podršku, promociju testiranja i umrežavanje.

FENIX CG I SOS TELEFON BERANE KORISNICI #HEALTHUP MINI GRANTOVA

U naredna četiri mjeseca realizovaće se aktivnosti za unapređenje zdravstvene zaštite djece i mladih i žrtava nasilja.

MINI GRANTOVI ZA NVO

Pravo učešća na konkursu imaju NVO registrovane u sjevernoj ili južnoj regiji Crne Gore. Rok za predaju projektnih aplikacija je 5. oktobar 2017. Konkurs se objavljuje u okviru projekta #Health Up – Doprinos organizacija civilnog društva jačanju partnerskog dijaloga i saradnje između vladinog i nevladinog sektora u...

Otvorene prijave za mentorsku podršku u izradi opisa socijalnih usluga

Prijave za mentorsku podršku organizacijama članicama Crnogorske IRIS mreže u izradi opisa socijalnih usluga sa planovima regrutacije volontera i potrebnih stručnjaka su otvorene do 5. avgusta.

POZIV ZA INTERNACIONALNOG KONSULTANTA

  Otvoren je poziv za angažovanje regionalnog/internacionalnog konsultanta za izradu „Vodiča dobre prakse u oblasti zdravstva“.

DPNSEE objavio rječnik sa terminima vezanim za droge

Mreža organizacija koje se bave politikama u vezi sa drogama na jednom mjestu je sistematizovala sve termine koji se tiču zavisnosti i droga.  

Reproduktivno zdravlje

Blog

 | Autor: Sanja Sisovic

IYC Kruševo - jer tamo sve počinje!

Kad imaš tu sreću da u životu putuješ često i obilaziš razne događaje, shvatiš da je zapravo veoma lako odlučiti koji je najbolji i u koje mjesto se rado vraćaš iznova i iznova.