Novosti

Trening za finansijsko upravljanje IPA projektima

NVO CAZAS  u saradnji sa SOS telefon za žene i djecu žrtve nasilja Podgorica , i Udruženje za razvoj civilnog društva Bijelo Polje organizuje “Trening za  finansijske menadžere za upravljanje projektima iz IPA fondova”.

Trening se sprovodi u okviru projekta "Socijalna inkluzija i vladavina prava u procesu evropskih integracija u Crnoj Gori" koji je finansiran od strane Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori.

Trening  će se održati 31. januara 2017. U hotelu CentreVille u Podgorici.

Za pohađanje treninga  mogu se prijaviti finansijski menadžeri/ke iz organizacija civilnog društva koje su članice nacionalne IRIS mreže. Organizacije koje učestvuju na treningu su dužne da:

  • Delegiraju 1 predstavnika/cu ( finansijskog menadžera/ku) koji/a će biti odgovornan/na i posvećen/a  
  • Ponesu jedan lap top za rad

Predstavnici/e koji/e žele da se prijave za pohađanje treninga treba da popune online prijavni formular dostupan na linku:   http://bit.ly/2jhfccU  najkasnije do petka 27. Januara 2017.

Zbog ograničenog broja organizacija koje mogu učestvovati na treningu prihvatićemo učešće prvih 30 prijavljenih organizacija.

Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti putem maila sladja.ognjanovic@cazas.org kao i putem telefona 067 602 345  svakog radnog dana od 9:00 do 16:00 časova.